Vanliga frågor om våra produkter och priser

MaskZ of Sweden är en etisk online-återförsäljare av ansiktsmasker och tillbehör som tillhandahåller personlig hälso- skyddsutrustning av högsta kvalitet till bästa möjliga pris. Vi tolererar inte någon form av oetisk prissättning och har alltid haft våra kunders tillgång till utrustning för personligt hälsoskydd av högsta kvalité i främsta rummet. För närvarande säljs alla våra produkter till marknadspris.

Var kommer våra produkter ifrån?

Våra produkter kommer främst från noggrant utvalda tillverkare och producenter i Europa. För att kunna möta våra kunders akuta behov så har vi dock på grund av bristen på tillgång inom EU området även importerat kvalitetssäkrad hälso skyddsutrustning från utanför EU. Vi försöker alltid göra en så rigorös och fullständig kontroll som möjligt av våra leverantörers produkter för att säkerställa kvalitén.

Tyvärr kan vi aldrig till 100% garantera riktigheten i informationen från vår leverantör. Om våra leverantörer brustit i sin produktinformation, meddela oss omedelbart på info@maskzofsweden.com så kommer vi att vidta lämpliga åtgärder.

Varför är priserna högre än vanligt / innan coronavirus-perioden?

Sedan starten av coronaviruset har produkt- och fraktkostnaderna ökat betydligt på grund av extremt hög efterfrågan, brist på tillgång och överbelastning av delar av logistikkedjan. För att kompensera de stigande kostnaderna för att köpa varor av den höga kvalité vi önskar sälja s? stiger tyvärr även våra produktpriser med marknaden.

Varför är priserna olika för olika märken i samma klass, t.ex. FFP2?

Vi köper produkter från olika tillverkare till varierande priser. Masker och personlig hälso skyddsutrustning är komplicerade varor och priset kan därför variera kraftigt beroende på varornas råmaterial, transport och övriga driftskostnader.

Priset har förändrats sedan mitt senaste besök - varför?

Eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda det bästa möjliga pris vi kan ge givet våra förutsättningar kan priserna förändras från dag till dag. Detta så att du alltid ska kunna känna dig säker på att få våra varor till bästa möjliga pris. Priserna kan också variera beroende på nuvarande kampanjer. Kampanjprodukter är märkta med en kampanj märkning i våra listor.

MaskZ etiska prissättningspolicy:

Vi är fast beslutna att sätta en standard inom ansiktsmask industrin och undvika oetisk prissättning.

Alla våra produkter är prissatta till marknadspris.

Produkterna kommer inte från fabriker eller leverantörer som tar ut högre priser än marknadspriset.

Vi samarbetar inte med fabriker som nyligen har byggts eller leverantörer som levererar masker eller tillbehör av låg kvalitet.

Vi kontrollerar alltid att certifieringar, produkter, fabriks bakgrund, export kapacitet är riktiga innan vi säljer dem till allmänheten. MaskZ of Sweden och våra partners utför kontinuerliga kontroller av fabriker på plats för att verifiera att leverantörer och producenter är riktiga och levererar den kvalite? och med de certifikat de utlovar.

Alla våra produkter är kvalificerade för export och följer strikta internationellt anpassade regler.