Vi har levererat varor till privatpersoner och företag i över 30 länder i Europa, Amerika och Asien. 

Är du privatperson? Klicka här för att se fraktalternativ och leveranstider.

Vi erbjuder företag flexibla och säkra leveranslösningar med flyg, tåg eller båt. Med vår lång erfarenhet inom mask industrin, vi kan hantera leveranser av flera millioner enheter per beställning och optimera leveranstider för att möta era behov. 

Förmåner med MaskZ leveranslösningar:

Du betalar för det antalet du har beställt hos vår budfirma. Vi optimerar leveransen till din leveransadress utan extra påslag. 

För att få mer information om leveranstider och fraktkostnad för er produkt, klick på "Lägg till offert" och så återkommer vi med uppgifterna för det antalet ni vill beställa. 

Ni kommer få bekräftelse på slutpriset inkl. frakt och övriga kostnader inom 24 timmar efter att vi har tagit emot er offert och information om mottagaren. 

Med vår Varuhuslösning och globala distributionsnätverk, vi kan även erbjuda andra tjänster för din produkt:

  • DDP Incoterms ( Skicka direkt till din leveransadress medan MaskZ tar hand om tull och leverans) Alla leveranser är spårbara.
  • Prisvärd uthyrning av hyllor i vårt varuhus i Sverige, skicka och lagra din produkt hos oss, vi säljer den vidare på vår plattform. Vi skickar produkten och betalar dig för varje såld produkt. 

Kontakta oss på bd@maskzofsweden.com för mer information.