Your cart
Fast Worldwide Shipping: 2-5 days. Deliver in 2-3 days locally in Sweden and 3-5 days Internationally

Om oss

Det här är MaskZofSweden.com. Din personliga guide till rätt hälsoskydds utrusning.

MaskZ of Sweden handlar såväl om hälsa, trygghet och stil till ett bra pris. MaskZ of Sweden har i sitt utbud samlat marknadens högsta kvalité och de senaste innovationerna inom personlig hälsoskyddsutrustning.

Vi sätter alltid människors hälsa och välmående i första rum. Smidigt och tryggt - hög kvalitativa masker och tillbehör - bara ett klick bort.

Genom vår "Style quiz" och personliga vägledning så vill vi hjälpa er att hitta den mask som passar dig, dina behov och ditt liv bäst. Vi är alla olika och så är därför även våra behov av masker.

Konsistent Kvalite

Genom våra höga och rigorösa kvalitets krav och omfattande inspektioner av våra producenter så kan vi försäkra oss om att vi alltid levererar noggrant utvalda och certifierade masker av högsta kvalité. Så att du alltid kan göra ett tryggt val.

Stabilt och pålitligt utbud

MaskZ har ett omfattande nätverk av fabriker som gör att MaskZ lager alltid är kontinuerligt och väl påfyllda så att våra kunder kan försäkra sig om att de varor de söker finns tillgängliga.

Kontakta oss

Är det någon produkt som du saknar eller har någon fråga, ta gärna kontakt med oss. Vi vill mer än gärna hjälpa till. Ni kan också mejla in en order till oss, om ni föredrar det.

MaskZ of Sweden AB

Warfvinges Väg 18,

11251, Stockholm, Sweden

Telefon: +46 728 39 6678

E-post: info@maskzofsweden.com

Webb: MaskZofSweden.com

Organisationsnummer: 559247-7755

Momsregistreringsnummer: SE-559247775501

x

Swedish
SV