Förmån för Företagsköp

MaskZ är mer än dina vanliga marknadsplats.

Vi delar finasiering och transportrisker med företag för att säkerställa smidig leverans från början till slut. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medlemmar och företag skräddarsydda finansierings- och logistik lösningar.

Det betyder att vi kan erbjuda att ta delvis eller full kreditrisk för äfferer med våra litade samarbetspartners.

Köp direkt från tillverkare och varumärken. Njut av mängdrabatter. 

Vi har nära förhållanden med våra leverantörer, vilket betyder att du kan få förmåner som t.ex stora mängdrabatter även om du köper mindre än vad leverantörer vanligtvis tillåter. Detta är möjligt för att MaskZ delar risker med våra köpare och långsiktiga leverantörer. 

Vanligtvis företag får högre påslag på grund av ett osynligt nätverk av mellanhänder eller okända leverantörer. Vi arbetar hårt för att göra det säkert och lätt för företag att få direkt tillgång till tillverkare och slå ut mellanhänder som tjänar från höga påslag.  

För att säkerställa kvalité, betalning och leverans MaskZ tar en liten kommission av 1-5kr per enhet.

Alla avgifter är i Svenska Kronor om ingen annan valuta  har bestämts.

Vi är inte rädda att bli en industriledare inom mask kvalitetskontroll

Vi är medvetna om icke-godkända masker med falsk certifiering har översvämmat små och stora marknadsplatser på grund av pandemin. På MaskZ är vi beslutna att bli en industriledare i leverantörs- och kvalitetskontroll för skyddsprodukter.

MaskZ tolererar inte falska dokument och låg kvalité. Vi har avslagit tusentalets ansökningar från leverantörer med icke-certifierade produkter och tillverkare. 

Alla leverantörer på var plattform går igenom en intensiv kontroll som genomförs av våra experter. Processen inkluderar kontroll av stickprov, certifieringar, företagsbakgrund o.s.v. Det är den största skillnaden mellan MaskZ och övriga marknadsplatser. 

Vi är kvalitetsledare i mask industrin och garanterar höga standarder för folkhälsosäkerhet. Var frisk och säker, handla säkert.